Vad står siffran elva för i padel11.se?

Vi tyckte att det var en passande kombination i namnet eftersom siffran elva inom sportsammanhang ofta förknippas med målgörare.

Vi har även fått frågan om vi har ett samarbete med Zlatan Ibrahimovic, som förutom fotbollen även har ett stort intresse för padel och har tröjnummer 11 i Milan. Men så är inte fallet tyvärr - inte ännu iallafall ;-)

Är padel11.se en bokningstjänst för bokning av banor?

Nej. Padel11.se har som syfte att förse våra användare med Sveriges mest aktuella listor på stadsnivå (samt större tätorter) av alla padelhallar i Sverige.

Givetvis försöker vi även underlätta bokningsprocessen av banor i den mån det går genom att länka till hallarnas officiella bokningsformulär.

Vi vill också understryka att vi inte tjänar några pengar, eller tar ut några avgifter för eventuella bokningar.

Kostar det att listas på webbplatsen?

Nej. I vårt grundpaket Bas tar vi inte ut någon kostnad för att lista er padelhall. Utöver baspaktet har vi ytterligare två paket (Pro och Pro+) för att kunna möta efterfrågan samt kunna erbjuda ännu bättre synlighet för några av de hallar som listas på vår webbplats. Du kan läsa mer om våra priser och paket här.

Vi är en ny padelhall och skulle vilja finnas med bland era resultat

Tveka inte att höra av dig till oss genom att klicka här så ser vi till att även er hall blir synlig på vår webbplats för alla padelälskare.

Saknar du något på denna sidan? Kontakta oss

Populära padelstäder